Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

építőipar estrich és ipari beton

kifejezésre
1

Építőipar estrich és ipari beton keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. Jáger Építőipari Kft.

    Jáger Építőipari Kft. - Építőipar estrich és ipari beton - Tudakozó.hu Jáger Építőipari Kft. - Építőipar estrich és ipari beton - Tudakozó.hu Jáger Építőipari Kft. - Építőipar estrich és ipari beton - Tudakozó.hu Jáger Építőipari Kft. - Építőipar estrich és ipari beton - Tudakozó.hu

    1133 Budapest, Esztergomi út 28.

    A JÁGER Kft. 2001. év januárjában alakult. Előtte hasonló felállásban és tevékenységgel már 1998-tól működtünk JÁGER Bt. megnevezéssel. Társaságunk a mai követelményeknek megfelelően, a megrendelők igényeinek maximális figyelembevételével végzi a szakirányú kivitelezéseket. A magas szintű munkavégzéshez rendelkezésre állnak a megfelelően kiképzett szakemberek, valamint a szükséges szerszámok, gépek, gépkocsik. Kivitelezést vállalunk az ország minden pontján.


    Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak